Сірка станція
|
21-03-2016, 12:21
Повідомлення: #41
|
|||
|
|||
RE: Сірка станція
Молодці відкрили локальний сезон. Ютюб зручно вставляти використовуючи кнопку-телевізор справа на панелі текстового редактора. Вже поправив.
|
|||
21-03-2016, 20:52
Повідомлення: #42
|
|||
|
|||
АХТУНГ!! А ХТОСЬ МАЄ ФОТОЧКУ ЖОВТИХ ДАХІВ НА СІРЦІ?
Мене тут обіцяли познайомити з хазяйном, але мені треба хоч яка фотка, щоб запитати, чи то їх будиночок чи ні. ХТО МАЄ? (12-03-2016 23:00)monster : Всім привіт, Вибачте що не розділяю вашого оптимізму що до станції. |
|||
23-03-2016, 01:02
(Востаннє це повідомлення було змінене: 23-03-2016 01:03 wald.)
Повідомлення: #43
|
|||
|
|||
RE: Сірка станція | |||
25-03-2016, 06:13
Повідомлення: #44
|
|||
|
|||
один раз я проходил на паддл борде прямо мимо желтого здания, мимо их пляжа и причала. И там как раз были все жители. Мне показалось они нормальные люди. у них много всяких штук для проведения времени на воде. И никто не смотрел слишком удивленными глазами на доску и весло (что радует, обычно реакция другая
![]() |
|||
16-04-2016, 13:22
Повідомлення: #45
|
|||
|
|||
Отримано ще 800 грн. коштів для метеостанції. Спасибі усім хто долучається.
|
|||
07-09-2016, 08:26
Повідомлення: #46
|
|||
|
|||
Всім привіт. Коротенький апдейт.
Станція вже з червня стоїть на "жовтих дахах", один з блоків замінено по гарантії (залило дощем), але є якась технічна проблема: можливо з радіоперешкодами, можливо з антенами, чи як варіант - пошкодили кабель до анемометру. Я домовився з віндгуру, що мені вишлють другий блок для тестів, має бути за тиждень, потім поїду тестувати всю систему. Сорі, що все так повільно - не так просто домовлятися про заміну блоків, у тому ж разі безоплатно. Якщо станція так і не запрацює через радіоперешкоди, то мені пообіцяли повернути гроші, і в них скоро має з'явитися автономна GSM метеостанція на сонячному живленні. Отакі справи. |
|||
23-02-2017, 11:33
Повідомлення: #47
|
|||
|
|||
Новий сезон ентузіасти починають вже у п'ятницю. Хто знає чи є шанс все-таки мати інформацію про фактичну погоду на Сірці?
|
|||
25-02-2017, 02:58
Повідомлення: #48
|
|||
|
|||
Привіт.
Треба дочекатися теплий сонячний день, щоб можна було з'їздити на Сірку і протестувати все ще один раз. Маю купу обладнання до тесту. Якщо не запрацює, то будемо спілкуватись с віндгуру про заміну станції на модель с GSM, вони вже мають таку. |
|||
28-02-2017, 12:06
Повідомлення: #49
|
|||
|
|||
Сьогодні ідеальний варіант, ще і з каталкою можна сумістити.
|
|||
28-02-2017, 14:10
Повідомлення: #50
|
|||
|
|||
Сьогодні єдиний день, коли я не зможу. А с завтра не може Юрко. Домовились на наступну середу.
|
|||
« Старша тема | Молодша тема »
|
Переглядають: Гості: 1